es

|

va

|

en

|

fr

|

de

Inici-

Notícies

Pego s'adhereix a la xarxa gastroturística de la Comunitat Valenciana

07 agost 2019

Pego, La Vall d’Ebo, La Vall d’Alcalà i La Vall de Gallinera han signat l’expressió d'interès de participació en el desenvolupament de la xarxa gastroturística de la Comunitat Valenciana, i la seua marca «l’Exquisit Mediterrani», i de contribució a la conservació, foment i promoció de la gastronomia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i producte turístic d'excel·lència.

 

Turisme Comunitat Valenciana ha creat la marca “L’Exquisit Mediterrani” per projectar, a un nivell global i davall una firma unificada, la qualitat de la seua gastronomia. No només dels seus productes autòctons, sinó també dels seus restaurants i del mercat en què es pot trobar aquesta primera qualitat. Amb tot, la principal finalitat de la iniciativa se centra en promoure una oferta gastroturística de referència. Amb esta marca s'identifica a la Xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana.

 

L’objectiu és donar major visibilitat i promoció al producte gastroturístic i que siga un segell distintiu de les empreses, productes, serveis i experiències gastroturístiques que responguen a uns paràmetres de qualitat i autenticitat definits. La intenció és que la nova marca identifique i aglutine totes les accions de comunicació i posicionament del producte turístic-gastronòmic i servisca de referència per a projectes turístics de base gastronòmica.

 

Aquesta nova marca donarà cobertura a totes les accions promocionals del producte gastroturístic Comunitat Valenciana, ja que s’utilitzarà en totes aquelles accions de comunicació promogudes per Turisme CV o en aquelles que es realitzen en col·laboració amb altres entitats, en convivència amb Comunitat Valenciana / Mediterrani en Viu.

 

Els Ajuntaments i TURISME CV es coordinaran en el desenrotllament de la dita xarxa en els àmbits d'activitat que li són propis, i en concret:

a) en el cas de Pego: de les “Jornades gastronòmiques de l'arròs bomba i bombó de Pego”, la “Fira de la tapa”, la “Setmana gastrocultural de l'arròs: Festa de la sega de l'arròs” i la “Ruta de la tapa: Tapego”;

b) La Vall d’Ebo: la «festafira del perelló»;

c) La Vall d’Alcalà: la “Mostra gastronòmica i de turisme sobre la figura històrica d’Al-Azraq: Al-Azraq fest”;

d) La Vall de Gallinera: la “Festa de la cirera”, la “Ruta gastronòmica de la cirera”, el “Mercat de La Foradà” i la “Festa de l'oli”.

Enviar
He llegit i accepte la política de privacitat

Subscriure's al nostre butlletí

Li notificarem dels esdeveniments futurs i les últimes notícies

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Si continua amb la navegació, entenem que accepta la nostra política de cookies.